Privacy Verklaring

Tilaa hecht er groot belang aan alle werkzaamheden uit te voeren conform de AVG. Persoonlijke gegevens worden met zorg behandeld en beveiligd. Op deze pagina vindt u alles terug rondom onze privacy richtlijnen. 

Waarom deze privacyverklaring

Laatste wijziging: 13-11-2020

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonlijke gegevens voor het doel waarvoor u deze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Persoonsgegevens. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en wij daar netjes mee omgaan. In deze privacyverklaring leggen wij uit op welke manier Tilaa BV – als verwerkingsverantwoordelijke - gegevens verzamelt, gebruikt en bewaart. Wij maken ook gebruik van externe partners om ons te helpen bij het leveren van onze diensten. Waar dit van toepassing is en de manier waarop zij informatie kunnen verzamelen en gebruiken, wordt verderop beschreven in deze privacyverklaring.

Afhandelen van uw bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, vragen wij persoonsgegevens zoals uw NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en IP-adres. Om de bestelling volledig af te ronden ontvangen wij, op basis van bovenstaande gegevens, informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Deze hebben wij nodig vanwege de overeenkomst die wij met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht). De contactgegevens van Tilaa BV zijn:

 

Willemsplein 2

5211 AK ‘s-Hertogenbosch

Support@tilaa.com

Telefoon: 085 2100 500

 

Een abonnement afsluiten

U sluit bij ons een betaald abonnement af. Om deze betaling af te handelen, gebruiken wij uw persoonsgegevens, zoals uw telefoonnummer, betalingsgegevens, e-mailadres, NAW-gegevens en IP-adres, om de betaling af te handelen. Deze hebben wij nodig vanwege de overeenkomst die wij met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat u het abonnement hebt opgezegd en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

 

Contactformulier en nieuwsbrief

Via ons contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, IP-adres en NAW-gegevens. Deze hebben wij nodig vanwege de vraag die u ons heeft gesteld of de aanvraag die u heeft gedaan. Wij bewaren deze informatie totdat wij zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen wij bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze bestaande en nieuwe producten en diensten. U kunt de nieuwsbrief te allen tijde opzeggen. Dit kunt u doen via de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief of via een e-mail aan Support@tilaa.com. Als u geen klant bent bij ons/of geen account heeft bij ons, dan wordt uw e-mailadres alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Uw gegevens ten behoeve van de nieuwsbrief worden bewaard totdat u zich afmeldt voor de nieuwsbrief.

 

Uw account

Om bij ons een product te bestellen, dient u zich eerst te registreren. Dit doet u door een e-mailadres op te geven. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met dat e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Vanaf dat moment bent u klant van ons (dit is mede van belang voor de nieuwsbrief). Voor het aanmaken van uw account gebruiken wij uw e-mailadres en IP-adres. Deze hebben wij nodig vanwege de (voorbereiding op de) overeenkomst die wij met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat u het abonnement hebt opgezegd en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Met uw account krijgt u toegang tot ons dashboard, een beheeromgeving waar u zelf gegevens kunt instellen, opgeven en wijzigen en waar u uw producten kunt beheren. Wijzigingen die u heeft gedaan, houden wij bij zodat hier bewijs van is. Dit doen wij op basis van de overeenkomst die wij met u hebben gesloten. Wij bewaren deze informatie zodat u deze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. U kunt via het dashboard deze informatie aanpassen wanneer u dat wilt. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat u het abonnement hebt opgezegd en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

 

Locatiegegevens

Op basis van IP-adres detecteren wij automatisch uw locatie. Deze informatie wordt aangeleverd door Maxmind en is gekoppeld aan een betaling/aanvraag. Dit wordt in combinatie met de opgegeven NAW-gegevens en betaalgegevens alleen gebruikt om misbruik van onze diensten te voorkomen. Met andere woorden, om fraude te voorkomen.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen wanneer dat strikt noodzakelijk is, of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij vermoeden van een misdrijf). Om u zo volledig mogelijk van dienst te zijn, maken wij gebruik van externe partners. Het zou kunnen zijn dat deze partners uw gegevens van ons ontvangen.

  • Zendesk - Voor het beantwoorden van klantvragen is het noodzakelijk een vraag te kunnen koppelen aan een klantaccount. Wij delen met Zendesk uw klantnummer, naam van uw organisatie, uw voornaam, uw achternaam, uw e-mailadres en uw taalvoorkeur.
  • HubSpot - Onze website draait op HubSpot CMS waarbij gegevens van u worden verzameld. Daarnaast worden de nieuwsbrieven en relevante updates vanuit deze tool verstuurd. 
  • Buckaroo - Voor het verwerken van creditcard, SEPA automatische incasso, Sofort, Giropay en Bancontact transacties. Wij delen geen uw persoonsgegevens niet, maar alleen de betaalgegevens, uw klantnummer en uw taalvoorkeur.
  • PayPal - Voor het verwerken van PayPal transacties. Wij delen uw persoonsgegevens niet, maar alleen de betaalgegevens en uw taalvoorkeur.
  • ABN-AMRO - Voor het verwerken van iDEAL transacties. Wij delen uw persoonsgegevens niet, maar alleen de betaalgegevens.
  • Maxmind - Voor risicoanalyse en anti-fraude. Wij delen uw IP-adres, de betaalmethode, het bedrag, uw e-mailadres en uw NAW-gegevens.
  • Social media platforms – Wij delen gehasht uw e-mailadres met social media platforms (Facebook en LinkedIn) zodat het social media platform uw e-mailadres kan matchen met de informatie die zij hebben verzameld. Dit doen wij, vanwege marketingdoeleinden om de producten en diensten van ons beter en breder onder de aandacht te kunnen brengen, wat als gerechtvaardigd belang is gewogen door ons.
  • Ezora - Ezora is een software tool voor het maken van Business intelligence rapporten. Voor het maken van financiële analyses wordt deze software gebruikt en delen wij met Ezora uw financiële gegevens en uw NAW-gegevens.
  • Twinfield - Opvolgingen van facturen, betalingen en rapporteringen worden gedaan met de boekhoudsoftware van Twinfield. Uw financiële gegevens worden om deze reden met dit bedrijf gedeeld.

 

Cookies

De Tilaa website gebruikt ook cookies. Het doel van deze cookies is om jouw websitebezoek zo aangenaam mogelijk te maken en om Tilaa te voorzien van informatie die gebruikt kan worden voor toekomstige optimalisaties. Op deze pagina vindt u alle informatie rondom de cookies van deze website. Ook kunt u hier uw eerder opgeslagen cookie instellingen wijzigen.  We slaan in de cookies geen gegevens op die direct aan een klant of bezoeker kunnen worden gekoppeld. U kunt via uw browser, of via de cookiebanner het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze website werken dan niet goed meer.

Onze website gebruikt verschillende type cookies welke allemaal onder de volgende categorieën vallen:

  • Noodzakelijke cookies
    Deze cookies zijn noodzakelijk voor een goed functionerende website en kunnen niet worden uitgeschakeld.

  • Voorkeuren Cookies
    Deze cookies zorgen ervoor dat de website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website.

  • Statistieken cookies
    Deze cookies laten Tilaa zien hoe bezoekers de website gebruiken.

  • Targeting cookies
    Deze cookies worden gebruikt voor targeting doeleinden. Ze kunnen gebruikt worden om een profiel te bouwen van interesses van website bezoekers. Zodat relevante advertenties kunnen worden getoond. Ze slaan geen direct herkenbare persoonlijke informatie op.  

 

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een e-mailadres en wachtwoord, daarnaast kan two factor authentication, door middel van een login token, door u worden ingesteld.
  • Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn.
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u uw persoonsgegevens invoert.
  • Wij zijn ISO/IEC 27001:2013, PCI DSS 3.2, ISO/IEC 9001:2015, NEN 7510:2011 en ISAE 3402 Type I gecertificeerd.

 

Functionaris voor gegevensbescherming

Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming is bereikbaar per e-mail op dpo@tilaa.com en per telefoon op 0852100500 voor al uw vragen en verzoeken.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Voor vragen over onze privacyverklaring of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Daarnaast kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien deze gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. 

Klacht indienen

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

 Indien een wijziging van dit privacy document nodig is, dan zullen wij deze doorvoeren en onze gebruikers daarvan op de hoogte brengen. Wij zullen ons best doen om wijzigingen ook apart aan te kondigen door een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan uw account. Op onze website vindt u altijd de meest recente versie met de wijzigingsdatum bovenaan deze pagina.

 

"We don't take any chances.
So you can"